Numele meu este Maria, am 27 de ani și sunt din Sibiu. Am început acest proiect handmade la începutul anului 2009, din dorința de a-mi folosi inspirația și de crea bijuterii care transmit ceva mai mult, care spun o poveste sau exprimă o parte importantă din viață. La început cele mai multe dintre elementele mele erau influențe de epocă, inspirate de deceniile anilor 50-60 cu materiale din: dantelă, nasturi, medalioane, Cameie …

Treptat inspirată de marile case de modă și de minunatele mele cliente am început să creez lucruri diversificate, zilnic primesc cereri de a crea diverse accesorii și îmi face mare plăcere să îmi folosesc imaginația în tot ce este handmade…

Caracteristica muncii mele se distinge prin personalizarea fiecărui articol. Fiecare piesă poate fi îmbogățită cu detalii mici, potrivite pentru persoana care o va primi. Fiecare bijuterie are un stil..Cum comand? ♥♥

Momentan există două variante de comandă online, și anume:
1. Magazinul virtual găzduit de Facebook, direct din pagina Facebook Accessories Maria.
2. Magazinul virtual găzduit de Breslo.ro: Accessories Maria - magazin online

❤  Cum facem comanda?
Pentru a plasa o comanda cu produse de pe pagina Accessories Maria, va rog sa completati formularul de mai jos si sa il trimiteti folosind formularul de contact sau prin e-mail la accessoriesmaria@yahoo.com.

Formular de comanda :
Dest.
Str. ,Nr.  , Bl.   , Sc.   , Et.   , Ap.
Loc.
Jud:
Tel.:
Mail:
Data:
Comanda / Link-uri:

Trimit colete oriunde in tara. Comanda minima este de 50 lei pentu comenzile trimise cu sistem ramburs si 30 lei cu plata in avans.

  Metoda de plata si trasport*:

Posta Romana:
- Sistem Ramburs, costul trasportului este 10 lei, plata se efectueaza la ridicarea coletului; coletul ajunge intre 3 si 5 zile.
- Plata Avans (Card), trasportul este gratuit, ajunge intre 3 si 5 zile.

Urgent  curier:
- Sistem Ramburs, costul trasportului este 30 lei, plata se efectueaza la ridicarea coletului; coletul ajunge in 48 ore.
-Plata Avans (Card), costul transportului este 20 lei, coletul ajunge in 48 ore.

*Trimit colete si in Europa, pretul pentru 100g este  5.00 €, mai mult de 100g este 6.00 €, plata se face in avans, prin transfer bancar sau Western Union. Timp de livrare - intre 5 si 10 zile.
*Trimit colete si in restul lumii, pretul pentru 100g este 6.00 €, mai mult de 100g este 7.00 €, plata se face in avans, timp de livrare intre 8 si 10 zile.

❤ Ambalare:
Produsele sunt bine ambalate astfel incat sa ajunga in siguranta. Ambalajul contine punga captusita / cutie carton +  piese de ambalare ( suport carton /  punga )
La cerere:
- Cutiuta Mica dimensiune:  5 cm x 5 cm, inaltime: 2,5 cm, pret: 3 lei
 -Cutiuta Mijlocie dimensiune: 6 cm x 6 cm, inaltime: 2,5 cm, pret: 4 lei
- Cutiuta Mare dimensiune: 15 cm x 15cm, inaltime: 3 cm, pret: 5 lei


❤ Schimb / Retur:
Toate accesoriile sunt realizate manual, astfel  încât se intampla sa nu fie totul perfect. In cazul în care un produs ajunge defect, contactati-ma în termen de 3 zile calendaristice de la primirea comenzii, daca exista o alta bucata in stoc, o voi trimite fara cost suplimentar, in caz contrar, banii vor fi returnati  integral, inclusiv costuri de livrare, transfer bancar.


INTREBARI FRECVENTE:
❤ Când va fi gata comanda mea?
 Unele accesorii sunt disponibile pe stoc si pot fi expediate imediat; 
- daca accesoriile nu sunt pe stoc, dar pot fi facute, dureaza 3 zile lucratoare;
- daca materialele  nu sunt pe stoc  si trebuie comandate dureaza aproximativ 10 zile .

❤ Când și cum pot plăti comanda mea?
Plata se poate efectua pe card, dupa plasarea comenzii se trimit datele necesare pentru efectuarea platii, sau prin sistem ramburs, plata se face la ridicarea coletului.

❤ Când voi primi comanda mea?
Comenzile sunt  trimise o dată sau de două ori pe saptamana, de obicei, în zilele de marti si joi. Pentru comenzile achitate prin transfer bancar, plata trebuie efectuata cu o zi înainte de expedierea coletului..
        
❤ Acceptati comenzi personalizate?
Da. Orice accesorii de pe pagina de Facebook pot fi modificate sau personalizate pe gustul fiecaruia. Prețul poate suferi modificari in funcție de schimbările facute.
        
❤ Pot trimite un pachet cadou pentru cineva?
Da. La cerere se poate trimite un cadou special unei persoane dragi, plata se face prin transfer bancar. Optional se poate ambala cadoul, pretul ambalajului este intre 5 si 10 lei, in functie de dimensiune.

 Accessories Maria Sibiu
Daca sunteti din Sibiu, accesorile le ridicati personal de la mine, nu este nevoie de adresa, doar de link-urile la accesorile dorite si numarul de telefon.
Daca doriti accesorii personalizare sau sa faceti un cadou special, ma puteti suna.
Numarul meu este:  0740 266 539

Multumesc,
     Maria Mircea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu